Közbeszerzési eljárások

Ügyfeleink részére kiterjedt jogi tanácsadást nyújtunk közbeszerzésekkel kapcsolatosan is.

A Szentirmai Ügyvédi Iroda már jelentős számú közbeszerzési eljárásban vett részt, elsődlegesen az ajánlattevői oldalon.

A 2012. és a 2014. évben Ügyvédi Irodánk egy multinacionális vállalat képviseletében sikeresen vett részt több kormányzati tenderen, amelyek egyenként is milliárdos nagyságrendű  beszerzésekhez kapcsolódtak.

Ügyfeleink részére segítséget nyújtunk az ajánlattételhez szükséges dokumentáció összeállításában, képviseljük Ügyfeleinket az ajánlatkérők, szerződő hatóságok előtt a tárgyalásos eljárás során, a konzorciumi és alvállalkozói szerződések megkötése során, valamint szükség esetén a jogorvoslati kezdeményezésekkel kapcsolatosan is.

A Szentirmai Ügyvédi Iroda honlapján található információk és egyéb anyagok kizárólag tájékoztatási célt szolgálnak, és nem kezelhetők bármilyen konkrét ügyről szóló jogi tanácsként. Konkrét ügyek tekintetében minden esetben megfelelő jogi vagy egyéb szakmai tanácsadást kell kérni, így a Szentirmai  Ügyvédi Iroda tagjai kifejezetten kizárják a felelősségüket a jelen honlap tartalmán alapuló bármilyen intézkedés meghozatala vagy meghozatalának elmulasztása tekintetében. Ezt a honlapot a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett Szentirmai Ügyvédi Iroda tartja fenn az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belső szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak.